PMYO - BEKÇİ - PAEM - POMEM Parkur Hazırlık

Telefon İle Ulaşın

+05546439202

E-Mail Adresimiz

[email protected]

2017 PMYO ÖĞRENCİ ADAYLIĞI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

2017 PMYO ÖĞRENCİ ADAYLIĞI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI2017 Yılı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Öğrenci Adaylığı Giriş Sınavı Sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan 2017 Yılı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Öğrenci Adaylığı Giriş Sınavı Sonuçları açıklandı.
Sınavlarda başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapıldı. Polis Meslek Yüksek Okullarında (PMYO) eğitime alınacak polis memuru adayları sayısına göre sınavda başarılı olan 2.250 erkek, 250 kadın olmak üzere toplam 2.500 asıl aday belirlenip eğitim dönemine alınmışlardı.
Dönem sonu sınav sonucunda 2.250 erkek ve 250 kadın aday ile Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları kapsamında sınava giren 22 aday Polis Meslek Yüksekokullarına planlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığının https://pasonuc.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 
Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Polis hazırlık ailesi olarak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.