PMYO - BEKÇİ - PAEM - POMEM Parkur Hazırlık

Telefon İle Ulaşın

+05546439202

E-Mail Adresimiz

[email protected]

2023 PAEM ÖN BAŞVURUSU İLANI

2023 PAEM ÖN  BAŞVURUSU İLANI

2023 YILI 6. DÖNEM PAEM LİSANS MEZUNU ADAYLARIN GİRİŞ SINAVI ÖN BAŞVURU DUYURUSU
 

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı PAEM Müdürlüğüne ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan 2022 ve 2023 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az (75.000) ve üzeri puan alanlar arasından aşağıda belirtilen diğer şartları taşımak kaydıyla  örgün eğitim veren üniversitelerden lisans mezunu (400) erkek, (100) kadın aday  olmak üzere toplam (500) öğrenci alımı yapılacaktır.
Adaylar, 18-22 Eylül 2023 tarihleri arasında https://ais.pa.edu.tr/ adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak son başvuru tarihi olan 22 Eylül 2023 Cuma Günü saat 17.00’a kadar Aday Belirleme Ön Başvurularını yapabileceklerdir.
 2023 Yılı 6. Dönem PAEM Lisans Mezunu Adayların Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar için başvuru ücret ve hesap bilgileri Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi (www.pa.edu.tr) adresinden duyurulacaktır.
Sınavlarda başarılı olarak Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde eğitim gören ve iki yıl süreli eğitimin sonunda başarılı olan adayların komiser yardımcısı olarak atamaları yapılacaktır. 
Söz konusu alıma ilişkin giriş koşulları aşağıda belirtilmiştir. Alıma ilişkin sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.
Diğer kaynaklardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesi önemle duyurulur.
 

  UYARI: 2023 YILI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

   UYARIBaşvuruda bulunacak olan tüm POLİS adaylarına başarılarımızı dileriz. Sizlere en yakın hazırlık kursları için lütfen TIKLAYINIZ.